English (United States) Español (España) Svenska (Sverige) Suomi (Suomi)
Register   |  Login

Weekend® Märket

Klikkaa kuvia niin saat lisätietoa. 

 Märket A

 Kerrosala 89,0 m²
 Rakennusala135,0 m²
 Makuuhuoneita 2
 


Märket B
 Kerrosala 89,0m²
 Rakennusala 135,0 m²
 Makuuhuoneita 2
 


Märket C
 Kerrosala 89,0 m²
 Rakennusala135,0 m²
 Makuuhuoneita 2
  

 

 Weekend House esittelee nyt sinulle aivan uuden tyyppisen loma-asunnon, jossa voit lomailla lähellä luontoa, mutta vaivattomasti. Kiireisen arkipäivän vastapainoksi saat aikaa leppoisaan lomanviettoon. Weekend® Märket –loma-asunnossa kaikki tarvitsemasi on saman katon alla – mökki, sauna, kesäkeittiö ja vierasmaja, joita iso katettu sydänterassi yhdistää. Sydänterassi on viihtyisä oleskelutila, jossa voit pitää illanistujaisia myös isommalle joukolle – niin saunailta kuin rapujuhlatkin järjestyvät samassa avarassa tilassa.

Mökissä on kaikki perustarpeet lomanvietolle. Weekend® Märket on suunniteltu siten, että talviaikana voit lämmittää mökin helposti esimerkiksi viikonlopun ajaksi.
Sauna sijaitsee sydänterassin laidalla. Saunasta pääset vilvoittelemaan katseilta suojassa olevalle ulkoterassille.
Kesäkeittiö sijaitsee sydänterassin toisella laidalla ja kesäkeittiön ovet avaamalla se saadaan yhdistettyä sydänterassiin. Kesäkeittiön tarpeita voit helposti täydentää mökin keittiöstä.
Vierasmaja on kesäkeittiön yläkerrassa, josta ympäröivä maisema aukeaa aivan eri perspektiivissä. Vierasmajan edessä on pieni parveke. Vierasmajaa voi nimensä mukaisesti käyttää vieraiden yöpymispaikkana, mutta toisaalta se voi toimia myös lasten jännittävänä puuhapaikkana tai aikuisten mietiskelykammiona.
Loma-asunnossa on otettu huomioon mökkiläisten eri sukupolvet ja mökin erilaiset käyttäjät eri aikoina - Weekend® Märket on kestävä ratkaisu elämäntilanteiden vaihtuessa. Lasiliukuovilla varustettu sydänterassi on ihanteellinen pienten lasten leikkipaikka. Ikäihmisille tuo helpotusta mahdollisuus liikkua sydänterassin poikki saunalle ja kesäkeittiölle ja lähes kaikkien toimintojen sijoittuminen samaan kerrostasoon.
Weekend® Märket on saatavissa kahdella eri toimitussisällöllä, vakiosisällöllä ja laajalla jalostetulla toimituksella 2013A. Mallissa on räätälöintimahdollisuus, jos toimitussisältö on laaja jalostettu toimitus 2013A.
Weekend® Märket –loma-asunnon hinta vakiosisällöllä ja 95 mm:n hirrellä   67.900 € (sis. alv 24 %).

Voit hankkia Weekend® Märket –loma-asunnon myös pitemmällä aikavälillä – ensin voit rakentaa pelkän mökin ja myöhemmin sydänterassin. Kysy lisää jälleenmyyjiltä tai tehtaalta!